Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeligalleria
_________________________________________________________________

Roolipeligalleriassa on piirustuksiani esimerkiksi muiden roolipelihahmoista tai omista hahmoistani. Kuvia ei ole luokiteltu eri roolipeleihin, koska pelaan aika monessa pelissä ja se veisi vain aikaa alkaa lajitella näitä kuvia :D Kaikki materiaali on sitten © Foxxy, ellei toisin mainita! Joten kopiointi on kielletty, ja jos kopioit, se rikkoo Suomen tekijänoikeuslakia!  

BraampliPaathin Soijasydän, Nelituuli RPGstä
 Pamorinalle hahmonsa Hakuun, Town Hidingsistä Pamorinan Larry Pamorinan Darfin Nieve Vaeltajan Shime Town Hidingsistä. Uusin kissahahmoni Tuhkamyrsky. Kuva meni pieleen ;__; Hahmoni Yan :3 Remake. Tradepuolisko Pamorinalle hänen roolipelihahmostaan Kaamoksesta.  Nelituuli RPGlle vappukortti, ms Paintilla tehty. Hahmoni Haskel (harmaavalkoinen) ja Wildin hahmo Dreams.ProMarkereilla ja uusilla puuväreillä tehty. 
Empire RPGstä hahmoni Surman. Gimpillä harjoittelua ja pieleen meni xD
Minulla on tullut kamala hinku piirtää kissoja 8D Kuutähden character sheet. Kohtaus roolipelistä. Nokiturkki puolusti itseään Valoklaanin kissaa vastaan. Samalla pientä Paint harjoitusta, valojen ja varjojen tekemistä ja taustojen väsäämistä :D Delusiona RPG:n foorumille tehty avatar. Hahmoni Haskel. Hahmoni Nokiturkki ja Kuutähti. Hahmoni Kuutähti lumisessa maisemassa. Nokiturkki :3 Turkin väristä tuli liian tumma, sen pitäisi olla harmaa - ei musta, naadian hahmo Eterno <3 Hahmoni Nokiturkki. Wildin hahmo Dreams. Vanha sarjakuvahahmoni Yan, jonka olen ottanut käyttään roolipeliin. vanha roolipelihahmoni Aurélie, jonka voisin ottaa taas käyttöön :D